Hlavní obsah
Článek

Všechno je na prodej! Tahle stará, ale stále platná a pravdivá poučka se potvrdila i v případě majitelky největších silikonů v českém šoubyznysu Julie Zugarové. Ta si při televizní oslavě svých čerstvých narozenin sice nejdříve hrála na cudnou a bránila se nahotě, ale pak bez okolků přiznala, že když uslyší šustění velkého množství bankovek, vykašle se na svá morální předsevzetí.

Julie nedávno fotila pro slavný pánský časopis se zajíčkem v logu. Snímky jí připadají umělecké a prakticky nevinné. „Jednalo se o focení v luxusním fitness centru. Byly to fashion, lehce glamour fotky. Byly jen lehce odhalené. Ale nemám v plánu odhalit se úplně,“ tvrdila nejdřív v pořadu Bulvárek moderátorovi TV Pětka Janu Antonínu Duchoslavovi. Jenže pak přiznala barvu, že to vlastně myslí jinak.

„Není na to ještě správný čas a kromě toho si myslím, že žena je hezčí ve spodním prádle, v plavkách, zkrátka alespoň částečně zahalená. Úplnou nahotu neplánuju, tu si nechávám jen pro soukromí. Pokud přijde nějaká zajímavá a finančně dobře ohodnocená nabídka, tak to zvážím,“ přiznala nakonec naplno. Peníze zkrátka vládnou světem, a to i tím silikonovým. Finalistka České Miss 2009 moc dobře ví, že je třeba kout železo, dokud je žhavé a atraktivní. Za nějakých pár let by totiž sama musela platit, aby její odhalené fotky někdo uveřejnil.

Reklama

Další články

Načítám