Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) přiznala, že má velké problémy s pletí a musí to maskovat kvalitními šminkami. Za kvalitní krémy navíc utrácí pěkný balík. Ročně ji péče o pleť vyjde na šílených 48 tisíc korun.

"Pěkných pár let tiše závidím Andree Verešové (43), kterou jsem viděla i nenalíčenou a vypadá jak panenka z porcelánu. Je naprosto úžasná, má hebounkou pleť bez poskvrnky a to já jsem v životě neměla. Trpím na špatnou pleť, musím to maskovat make-upem a musím používat kvalitní krémy. Čím jsem starší, vím, že na kosmetice se nemůže šetřit, protože se to hrozně rychle odrazí," řekla Super.cz na kosmetické párty Decastelo.

Problémy s pletí má prý již od puberty. "Mám pocit, že jsem v pubertě dodnes. Pravidelně, když mám jako každá žena jednou za měsíc své období, vypadám, jako když je mi šestnáct," přiznává Eva a zároveň dodává, že ji luxusní kosmetika stojí pořádně tučné sumičky.

"Od třicátých narozenin nekupuji nic levného, obličej mě pořád ještě živí a musím investovat. Za kosmetiku utratím tak čtyři tisíce korun měsíčně," dodala Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám