Hlavní obsah
Článek

Sexuoložka Fern Arden si založila u newyorského Central Parku kliniku pro „postelová nemehla“. Zaměstnává v ní profesionální milenky, které dokonale ovládají techniky mazlení, líbání a také soulože. Ty pak za tučný honorář nabízejí mužům majícím problémy s intimitou kurzy umění lásky. Náhradní milenka pro dvanáct lekcí vyjde na tři tisíce dolarů, asi 58 tisíc korun.

„Ústředním tématem tohoto kurzu není sex, je to důvěrnost a intimita. Poskytujeme prostředí ne pro sexuální potěšení, ale pro sexuální vzdělávání,“ tvrdí Fern Arden, provozovatelka Poradenského centra Abel 2.

Fern nikdy nechtěla o svém dvě dekády fungujícím podnikání hovořit s novináři, souhlasila až poté, co do amerických kin vstoupil snímek The Sessions s Helen Hunt. Vypráví příběh o postiženém muži, který chce před smrtí zažít pořádný sex, a najme si proto náhradní partnerku.

„Lidé jsou většinou chybně informováni o tom, co to znamená náhradní sexuální partnerka. Hovoří o tom dost pejorativně jako o prostituci, ale s tou to nemá nic společného,“ tvrdí Fern.

Za tři až pět tisíc dolarů (asi 58 až 96 tisíc korun) získá muž předplatné na dvanáct až patnáct setkání s náhradní partnerkou. Většinu klientů tvoří muži, kteří nemají žádné nebo téměř žádné sexuální zkušenosti a žen a intimity s nimi se bojí. Arden slibuje pomoc těm s předčasnou ejakulací, s poruchou ztopoření, nedostatkem touhy, potížemi s vyvrcholením, strachem z intimity, panicům, lidem plachým a úzkostným.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám