Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá zpěvačka známé britské kapely Girls Aloud Sarah Harding, která se uměla prosadit i jako herečka a modelka, se na společenské akci My Beautiful Ball ukázala v odvážných sexy šatech.

Krásná blondýnka ihned vzbudila pozornost místních fotografů, protože při vystupování z auta bylo pod černými šaty vidět, že se rozhodla vyrazit ven naostro. Pod svůdné šatičky si navíc nevzala podprsenku, a tak bylo hned jasné, kdo se stane nejobletovanější celebritou večera.

Nutno podotknout, že šaty nevypadaly vůbec lacině a zpěvačce to moc seklo, byť musela neustále řešit, že si všudypřítomní fotografové fotí její odhalená stehýnka.

Sarah Harding patřila k nejpůvabnějším členkám kapely Girls Aloud, v jejíž čele nejvíc zářila slavnější zpěvačka Cheryl Cole. Byla to ale také pěkná průšvihářka. Z kapely dokonce musela načas odejít rovnou do léčebny, kde se léčila z depresí a závislosti na alkoholu.

Nejúspěšnější dívčí formace současnosti moc nepotěšila všechny své fanoušky, když po nedávném turné oznámila konec své desetileté kariéry.

Reklama

Další články

Načítám