Hlavní obsah
Článek

Poznali byste ji? Tahle dáma vyhrála v roce 2006 úspěšnou reality show Bar, ze které si odnesla výhru pět miliónů korun. O ty tehdy soutěžila dokonce i s Pavlem Novotným (43), Tomášem Savkou nebo Anife Vyskočilovou (50). Marcela Baldas je od té doby úspěšnou podnikatelkou a stihla porodit dceru. Co se u ní od té doby změnilo?

"Vzpomínám na Bar už ne jako na něco zásadního ve svém životě, ale vzpomínám. To, že jsem vyhrála pět miliónů korun sebou neneslo jen příjemné záležitosti. Ta finanční výhra byla ale samozřejmě zajímavá," prozradila Super.cz Marcela Baldas.

Co s výhrou udělala? "Dobře jsem ji investovala. Podnikám přes deset let, nejsem žádný nováček," vysvětluje Marcela, která si nyní otevřela estetickou kliniku a má výhradní zastoupení na luxusní italskou kosmetiku. "I když částka, kterou jsem vyhrála, zní krásně, zastoupení takové kosmetiky obnáší jiné finance. Je to v řádkách desítek miliónů, více bych říkat nechtěla," vysvětluje Marcela, která před třemi lety porodila dceru, kterou vychovává sama.

"Jako každá máma musím říct, že je nádherná, úžasná, skvělá. Dítě dává životu smysl. Ona je moje motivace pro to, abych zvládala tolik práce," uzavřela vítězka reality show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám