Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzimní kolekce oblíbených značek spodního prádla se už na pultech obchodů zabydlely. A konečně přicházejí také slevy. Na všechny podprsenky exkluzivní značky Gaia je tento týden na Astratexu sleva 20 %!

Designérské kousky za pár kaček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Módní návrháři si za kolekci značky Gaia rozhodně zaslouží pochvalu. Kousky, které se právě přestavují v českých obchodech, totiž mají šmrnc a jsou skutečně originální. A přitom i elegantní. A co víc – může si je dovolit i obyčejná česká ženská. Na Astratexu je tento týden sežene s bombastickou 20% slevou.

Něžná růžová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hvězda kolekce – podprsenka Adelina – udělá z každé ženy královnu luxusu. Originálně kombinuje stříbřitou barvu s růžovou a nabízí jedinečný jemný motiv, který na první pohled přitáhne pozornost okolí. Je zkrátka něžná, milá a decentně luxusní. Chcete být také taková? Žádný problém, stačí si vybrat velikost a objednat si tento neobyčejný kousek spodního prádla.

Decentní tmavá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenek, které můžeme obléknout pod tmavou halenku, nikdy není dost. A proč si konečně nepořídit také jednu luxusní? Vždyť si nějaký ten super kousek zasloužíte. Květinová krajka, perfektně tvarované poprsí a obdivné pohledy partnera. To všechno můžete mít s podprsenkou Susanne. Tak neváhejte a pořiďte si ji.

Šmrncovní šedá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že šedá musí být nudná? Tak z tohoto omylu vás v cukuletu vyvede podprsenka Antoinette. Chytrou kombinací saténu, francouzské krajky a květinového vzoru upoutá pozornost a ze své majitelky udělá doslova bohyni elegance. Přiznejte se, nechtěla byste také takový originální kousek mít ve svém šatníku? Chtěla? A co vám v tom brání?

Elegantní modravá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kulatá prsa jsou stále v módě a díky podprsence Adelia je teď budete mít i vy. Má totiž speciální střih košíčků, který zaručuje, že se vaše ňadra pod tričkem pěkně zakulatí. A k tomu je vyvedena v elegantní modravé barvičce. Luxusní vzhled navíc zaručí také krajkové vyšívání a lesklá látka. Je prostě k nakousnutí. A vy budete také, až si ji oblečete.

Panenská sněhobílá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá barva je symbolem čistoty, něžnosti a dokonalé krásy. A andělská podprsenka Gabriela tomu přesně odpovídá. Navíc je vhodná také pro pořádná prsa – podpoří je, nesplácne a navíc jim propůjčí dojem nevinnosti. To však neznamená, že byste v tomhle super kousku nemohla zažít vášnivou noc se svým partnerem… Tak to vyzkoušejte.

Další články

Načítám