Hlavní obsah
Famous
Článek

Chaz Bono pojal svou přeměnu pohlaví dost veřejně a celý proces přerodu z lesbičky Chastity na heterosexuálního muže sdílel ochotně s médii. To se ale nelíbí jeho matce, slavné zpěvačce Cher. Ta svého čtyřiačtyřicetiletého syna dlouho neviděla a o setkání s ním prý ani nestojí.

„Chaz a Cher spolu jen výjimečně mluví, ale oběma to vyhovuje. Cher Chaze k smrti miluje, ale nemluví s ním, protože se nevídají osobně, dokud on nadále tak veřejně prochází přeměnou pohlaví. Rozhodně jí nevadí krize pohlavní identity, ona ale stále vidí Chaze jako svou holčičku a dramatické změny na jeho těle jsou pro ni moc,“ píše britský The Sun.

Bono přitom veřejně také řeší operativní přeměnu pohlavních orgánů. Tedy v případě přechodu z ženy na muže má dvě možnosti. Smířit se s malým pyjem, který vznikne uvolněním poštěváčku, nebo s vytvořením neopenisu. Ten lékaři náročnou operací vytvářejí z kůže. Je však bez citu a není schopen ani vlastní erekce bez přídavného zařízení.

„Chaz s matkou souhlasí, chápe to a oba se teď sobě straní. Cher dokonce žertuje, že jí Chaz připomíná otce Sonnyho,“ píše dále The Sun.

Reklama

Další články

Načítám