Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posedlý fanoušek Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) pokračuje ve svém "stalkingu". Nyní přišel s tím, že Iveta byla opravdu jeho láskou a dva týdny se v roce 2010 intimně stýkali. "Chodili jsme spolu čtrnáct dní. Byl jsem u Ivety v podstatě každý den a často jsme se milovali," říká Macura.

Podnikatel jí prý nejdříve zaplatil internetové stránky, poté ho zpěvačka pozvala na koncert. "Nic jsem si od toho nesliboval, ale Iveta se ujala iniciativy a skončili jsme v posteli," řekl Blesku fanoušek Bartošové. Za konec mileneckého poměru prý mohl tehdejší tým Bartošové. "Jednou zmeškala vystoupení a oni to svedli na mě," říká.

Macura však od té doby zpěvačce nedal pokoj. Dokonce ji i požádal o ruku a tvrdí, že Iveta zoufale potřebuje jeho pomoc a prosí ho od osvobození od přítele Josefa Rychtáře. "O mou nabídku měla zájem. To, že pak říkala, že ji dva roky obtěžuji, byly nesmysly a lži, které ji donutil říkat Rychtář," stojí si za svým Macura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám