Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Zdeňku Žádníkovou si diváci zamilovali v televizním seriálu Rodinná pouta. Spolu s jeho koncem zmizela z obrazovek i ona. Super.cz ji potkal se dvěma z jejích tří holčiček a byl i u toho, když slavila své osmatřicáté narozeniny.

Je z ní snad matka v domácnosti? I když by ji k tomu péče o desetiletou Andreu, šestiletou Janu a dvouletou Zuzanu opravňovala, herečka nezahálí. "Já vlastně žádnou mateřskou neměla. Pořád jsem hrála v Dejvickém divadle, teď zrovna připravujeme nové představení, Racka," vyprávěla Zdeňka.

Půvabná brunetka se od dob začátku natáčení seriálu nezměnila, takže neřeší ani přibývající věk. "Jsem úplně spokojená. Hlavně, že jsme doma všichni zdraví a máme se rádi. A momentálně se těším na dovolenou. Manžel mě překvapil narozeninovým dárkem, když pro nás pro všechny koupil zájezd do Egypta," pochlubila se.

Možná ji budeme opět vídat i na obrazovce. "S Bárou Nesvadbovou a Vandou Hybnerovou jsme natáčely pilotní díl diskuzního pořadu pro ženy. Teď je na televizi Prima, jestli ho schválí do vysílání," vysvětlila v zahradnictví v pražských Střešovicích, kam byla pozvána jako kmotra bylinkových kapek proti kašli.

"Já jsem se vyprofilovala jako taková ekologická žena. Ale když bylinky selžou, samozřejmě sáhnu k výdobytkům farmakologie. Třeba na paralenové čípky nedám dopustit," smála se Zdeňka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám