Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) dostala prestižní hereckou cenu Thálie za muzikál Funny Girl, v němž ztvárnila hlavní roli. Hrál se ale v Ústí nad Labem a jen málokdo z jejích kolegů se mimo metropoli vypravil. Takže Monice nezbylo nic jiného, než je pozvat na poslední dvě představení.

To předposlední se konalo v pražském Divadle Hybernia a všichni byli nadšení. Tak bouřlivé ovace český muzikálový svět dlouho neslyšel. "Znáte mě, jsem kritický, ale tohle je opravdu velmi povedené představení. A Monika je čím dál tím lepší. Nejen pěvecky, ale i herecky," řekl Super.cz po představení producent František Janeček (79), v jehož Bídnících Monika také hraje.

Chválou nešetřila ani Hana Zagorová, Petr Štěpánek nebo Ondřej Brzobohatý. A samozřejmě i Vratislav Janda, Moničin přítel, který zpěvačku podle jejích slov podporuje v profesi jako žádný jiný muž před ním. Monika byla tak nadšená, že jí ani na chvíli nezmizel úsměv z tváře. A zubila se tak, že jsme se skoro báli, aby při polibcích někoho nekousla.

Ti, kteří by excelentní výkon Absolonové chtěli ještě vidět, mají tu úplně poslední možnost dnes, kdy se koná oficiální derniéra. "Určitě to obrečím," řekla včera aplausem dojatá zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám