Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno v médiích proběhla zpráva, že plánované setkání zpěváka Karla Gotta (†80) a Mariky Gombitové bylo na popud zpěvačky zrušeno. Proti tomu se však Mistr ohradil a vysvětlil, že setkání s Marikou musel zrušit on, a to z důvodu nahlášení bomby na zimním stadiónu, které narušilo průběh příprav na jeho bratislavský koncert.

„Mému tajemníkovi Honzovi Adamovi se ozvala Maričina manažerka paní Eva Kožlejová s tím, že Marika prožívá momentálně nesmírně šťastné období, pilně komponuje a ráda by mi některé ze svých písní nabídla. Dohodli jsme se, že Mariku navštívím 20. října 2012 odpoledne před mým koncertem v Bratislavě. Byť jsem věděl, že za mnou přijede rodina a čeká mne zvuková zkouška, Mariku jsem prostě nechtěl za žádných okolností zklamat,“ napsal Gott na sociální síti.

Přípravy na koncert nakonec narušil anonym a Gott musel zvukovou zkoušku posunout. Ze setkání s Marikou tak sešlo. „S Marikou jsme se dohodli, že se sejdeme jindy. Až budou hvězdy našemu setkání více přát a na naše setkání bude absolutní klid. Slibuji, že při mé další návštěvě Bratislavy k mému setkání s Marikou Gombitovou rozhodně dojde,“ dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám