Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi přímými přenosy SuperStar a Snídaní s Novou má moderátorka Zora Kepková (33) úplně jiné starosti. Loni ji totiž přítel Miroslav Hejda požádal během ranního vysílání v přímém přenosu o ruku a nás zajímalo, v jaké fázi jsou její přípravy na svatbu.

"Určitě vás můžu ubezpečit, že přímý přenos to tentokrát nebude, i když televize o to zájem měla a sledovanost by asi taky špatná nebyla," smála se Zorka, která prý doopravdy netušila, že žádost o ruku proběhne tímto způsobem. "Přísahám, že jsem to netušila, shodou okolností jsem měla tehdy i narozeniny, takže jsem myslela, že v té krabici, ze které Míra ve studiu vylezl, bude nějaký dárek od kolegů," vzpomínala.

"Už máme místo a termín obřadu, prozradím jen, že to bude v létě a snad nám vyjde počasí, aby to mohlo být venku," upřesnila moderátorka. "Moc času teď není, ale svatební šaty už mám také vybrané," dodala.

"Jsem stará škola, takže budou bílé, krajkové, s velkou sukní. A budu mít i závoj," vyprávěla. Věneček mít ale nebude. Zeptali jsme se tedy, zda kvůli tomu, že dodržuje tradice a už není panna, takže by to nebylo správné. "To taky. I když to není tak dávno," smála se Zorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám