Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) má za sebou první semestr na právech. A jak jí to zatím jde? "Jednu zkoušku jsem si odložila kvůli nemoci, z další mám jedničku a učení bylo dost, samé tlusté bichle, dneska jsem měla jeden zápočet a další mě čeká v úterý, tak uvidíme, jak to dopadne. A začíná mi další zkouškové období, takže to bude masakr," přiznala studentka Varšavské univerzity.

I když je pro ni škola důležitá, prvořadá je u ní stále muzika, ve které sklízí úspěchy už od svých dvanácti let. Má vůbec ještě nějaké sny, které by si chtěla splnit? "Velké sny, jako je Grammy a celosvětový úspěch, nemám. Chci dělat hudbu, která mě baví a snad se bude líbit i mým fanouškům. Momentálně je to něco se soulem, funky a rokenrolem," svěřila.

"Ale mým největším snem je mít spokojený soukromý život. Mít svého věrného muže, tři děti, koně, psa a domek u lesa. A první dítě bych chtěla mít určitě do třicítky. Ale bojím se, že když to teď říkám, šiju si na sebe boudu. A když budu ve třiceti bezdětná a sama, vytáhnete to na mě," bojí se Ewa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám