Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víc než výkony finalistů hýbe médii ohledně SuperStar postava jedné z porotkyň, zpěvačky Ewy Farne (30). "Nemůžu se divit. Jsem každou neděli v prime time a když si vezmu výstřih nebo minisukni, jako bych si o to říkala. Takže zlobit se můžu leda tak na sebe," řekla Super.cz Ewa.

Anorexie, která se skloňuje se jmény modelky Elišky Bučkové (34) nebo zpěvačky Míši Noskové (41), se jí netýká. "Jsem reklama na to, že není nutné se mučit hlady. Holky, podívejte se na mne. Je mi jedno, jestli mám o tři kila víc, nebo míň. Hlavně, že jsem zdravá. Moje postava mě neživí," vyzvala prostřednictvím naší kamery dívky, které by chtěly hladovět.

Toho, že by měla celulitidu, jak to bylo vidět na některých fotografiích ze soutěže, když si vzala mini, si sama nevšimla. "Doma v zrcadle to nevidím. Muselo to být špatným světlem," domnívá se. Zato svého pozadí si vědoma je.

"Jsem něco mezi J.Lo., Kim Kardashian (43) a Beyoncé a na svůj zadek jsem pyšná," dodala zpěvačka, která už ale také držela dietu, když spolupracovala s polským sportovním magazínem.

"Držela jsem krabičkovou dietu, ale hlavně kvůli zdravému stravování, i když hubnutí s tím jde ruku v ruce. Když jedete na turné s kapelou, stravujete se po benzínkách, jíte plněné bagety s majonézou a další nezdravé věci. S krabičkami jsem jedla zdravě a nepotřebovala jsem pít kávu ani energetické drinky, abych měla energii," popsala.

"Měla jsem i trenéra, se kterým jsem chodila čtyřikrát týdně cvičit. Teď už ale na to není čas. Tak jsem si koupila aspoň takovou tyč s různými gumičkami, se kterou se dá cvičit i na hotelovém pokoji," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám