Hlavní obsah
Článek

Když jsme se v Bratislavě na párty SuperStar potkali s největším krasavcem soutěže Štefanem Pčelárem, byli jsme malinko zklamaní. V televizi a na fotkách vypadá o něco lépe než ve skutečnosti, obrazovka ho miluje stejně jako tisíce fanynek. Ale zase jsme ocenili, že je to opravdu sympaťák.

Ostatně stejně jako Vojta Dyk (38), který je pro "Itcha", což je jeho přezdívka, jeho nejoblíbenějším českým zpěvákem spolu s kapelou NightWork. Třeba se mu to povede a bude stejně známý jako jeho vzor, nakročeno má dobře.

Ale samozřejmě jsme nemohli vynechat téma holek, už proto, že se ve spojitosti s ním neustále píše o tom, že je oblíbencem, či snad ještě něco víc, porotkyně Ewy Farne (30). "Ze začátku to bylo divné, možná i trapné. Pořád dokola o sobě číst to samé. Teď už si z toho dělám legraci," řekl Super.cz.

"Takže teď, když za mnou přišli novináři do vily a ptali se na prázdnou postel v mém pokoji, žertoval jsem, že čeká na Ewičku," smál se. A líbí se mu jako žena? "Je to super baba, ale soutěž má svoje pravidla a o ničem dalším jsem ve spojitosti s ní zatím nepřemýšlel," dodal.

A jak to měl doposud se vztahy? "Poslední mi skončil před rokem a půl. Měl jsem dva nebo tři vztahy, pokaždé s holkama, které nebyly žádné umělkyně, zpěvačky, všechny byly mimo branži," přiznal.

Teď už ale uvažuje o tom, zda by nebylo vhodnější mít po svém boku někoho z oboru. "Možná by to s umělkyní, která vidí do toho, co dělám, bylo lepší," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám