Hlavní obsah
Článek

Takhle šílený rozhovor jste ještě neviděli. Nekonečný rozhovor se Sagvanem Tofim, Michalem Davidem (63) a Jakubem Ludvíkem odhalil to, co nikdo nečekal. Tahle trojice na sebe slyší tak, že jeden vtip střídá druhý. Nakonec jsme se překvapivě dozvěděli i tajemství mužské chlouby Sagvana Tofiho.

"Říká se, že malý nohy znamenají i malý tamto," rýpnul si do Sagvana Tofiho se smíchem Michal David. "Já jsem úplně v pohodě, všude," reagoval Sagi. "Sagi je dobře vyvinutej, viděl jsem ho ve sprchách," dodal pak David a přidal se i Jakub Ludvík. "Je pravdou, že jsme se Sagvanem prožili různý chvilky a vůbec na tom není špatně," uzavřel téma Sagiho mužství s úsměvem fotograf Ludvík během společného focení Sagiho a Michala Davida.

Společně se fotili poprvé od premiéry Dětí ráje, kde hudba patří převážně Davidovi a scénář má na triku Tofi. Muzikál má za sebou již více jak 350 repríz. Původně se měl muzikál hrát v GoJa Music Hall do května, ale pro velký zájem se přidávají představení a hrát se bude až do června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám