Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nakupte si již nyní z pohodlí domova a získejte dárek zdarma! ZOOT.cz odstartoval vánoční prodej a ke každé objednávce rozdává radost. Dnes vám přinášíme tipy na osvědčené dárky pro celou rodinu, se kterými nikdy neuděláte chybu! Objednejte si zboží do 11 hodin a ještě týž den jej můžete mít doma. Nově výdejní místo v centru Prahy. Na ZOOT.cz si vybere opravdu každý!

Luxusní home decor Cavalli za polovinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Marně si lámete hlavu nad tím, co koupit svým blízkým, kteří mají takzvaně všechno? Kupte jim svíčku či difuzér! V zimních měsících potěší každého. A zvlášť, pokud je od slavného návrháře, jakým je italský Roberto Cavalli.

Unisex černobílá šála Fraas za skvělou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim je již v plném proudu, všichni se postupně začínáme zahalovat a doplňků není nikdy dost. Vsaďte na klasiku a kupte si černobílou šálu! Hitem letošního podzimu jsou potisky, a proto právě tato šála výborně doplní celý váš outfit. Buďte nejen sexy, ale i trendy! Je také ideálním tipem na dárek nejen pro přítelkyni, manželku či babičku. Na ZOOT.cz navíc za skvělou cenu.

Vtipné ponožky Claudio pro každého muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte alespoň trochu odvahy, zkuste si ohrnout kalhoty a vzít si nízké boty. Barevné ponožky pak budou stylově koukat a každý si jich všimne. Barvu kalhot a bot slaďte s ponožkami a nezapomeňte na úsměv. Ponožky značky Claudio jsou z kvalitní příjemné látky, která je prodyšná, a stojí jen 159 Kč. Za tu cenu také skvělý dárek, co říkáte?

Netradiční tip ze ZOOTu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také milujete Vánoce jako my? Také máte rádi vtípky a nebojíte se nosit stylové věci? Kupte si tričko s motivem Vánoc a buďte trendy! V ZOOTím tričku budete královnou či králem večírku. Připravili jsme pro vás 5 různých motivů jak v pánské, tak i dámské velikosti. Cena jednoho kusu je 159 Kč.

Sexy peněženka LYDC London na vše, co potřebuje každá žena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte peněženku přesně podle vašich představ a nemůžete ji nikde sehnat? Podívejte se na ZOOT.cz do sekce doplňky, možná budete překvapeni. Tento britský skvost pojme nejen všechny slevové karty, kreditky, účtenky, ale i větší množství drobných. Navíc je velmi sexy a nepůsobí levně. Ne nadarmo se říká "kvalita za rozumnou cenu"!

Další články

Načítám