Hlavní obsah
Článek

Přemýšleli jste někdy o tom, jak by vypadal váš byt či dům, kdybyste mohli úplně popustit uzdu své fantazii a nemuseli se přitom na nic ohlížet? Že jste nad tím nikdy neuvažovali, protože váš vysněný interiér by byl zřejmě nad rámec vašich finančních možností? Tak si ho teď zkuste jen představit - domov s nábytkem, který by vám všichni záviděli…

Kuchyňská sestava ELITE v provedení LAK MOCCA – VYSOKÝ LESK / OŘECH DRSNÝ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takový domov by měl být jistě dokonalý ve všech směrech. Měl by odpovídat světovým trendům v designu, aby se vám líbil a abyste se v něm cítili skvěle. Měl by být praktický, aby dobře sloužil svému účelu. A samozřejmě by měl být zdravotně nezávadný a vyrobený jen z těch nejkvalitnějších materiálů, aby vám dlouho vydržel jako nový. Také by ho měla vyrobit ve svém oboru renomovaná firma, která vám poskytne záruku a servis. A hlavně - měl by být za rozumnou cenu. O domově s takovým nábytkem teď už nemusíte jen snít, protože firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. právě v těchto dnech představuje ve svých prodejnách novou výrobní řadu TREND.

Kuchyňská sestava LINE v provedení BÍLÝ LAK - VYSOKÝ LESK / DUB PŘÍRODNÍ - DRSNÝ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečnost řady TREND totiž spočívá v nové povrchové úpravě dvířek, na která se nanáší sedmivrstvý lak z pohledové strany včetně hran. Proto je u nábytku zajištěna nejen rozumná cena, ale především dlouhá životnost a moderní design s vysokým leskem nebo hlubokým matem, který nábytku dodává luxusní vzhled. Již nyní si můžete přijít prohlédnout k prodejcům nábytku HANÁK například kuchyně TREND v 6 nových originálních odstínech, které jsou předurčeny stát se módním hitem v evropském nábytkářství nadcházejících sezón 2014 a 2015. K dostání je široká škála barevných kombinací a provedení, které představují 12 barevných variant ve vysokém lesku i matu a 8 designových materiálů ve špičkových dekorech strukturovaných dřevin. Součástí kuchyňských sestav HANÁK je také vybavení prvotřídními technologiemi například od značky AEG, která nabízí až do 31. května k nákupu kuchyňských spotřebičů této značky v celkové hodnotě 30 000 Kč bez DPH jako dárek zdarma exkluzivní nádobí Barazzoni v hodnotě 5 000 Kč. Příjemný bonus, co říkáte?

Sestava kuchyně a obývacího pokoje IMPERIAL v provedení LAK BÍLÁ ANTIK – MAT / DUB RUSTIKÁL - DRSNÝ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě kuchyní však kolekce TREND nabízí i další nábytkový sortiment, jako jsou obývací pokoje, ložnice nebo třeba vestavné skříně na míru. Máte tak možnost si kompletně vybavit svůj interiér nábytkem v nejmodernějších povrchových úpravách a barvách, které sledují aktuální trendy v oblasti designu nábytku. Stejně jako kuchyně je i ostatní nábytek vyráběn v různých provedeních včetně atypických tvarů na míru, tak aby dokázal naplnit veškeré představy o vašem vysněném interiéru, ve kterém bude radost bydlet.

Další články

Načítám