Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený hudebník, herec a moderátor Jakub Prachař (40) se rozpovídal na téma paparazzi. Společně se svou přítelkyní Agátou Hanychovou (38) byl hostem pořadu Šedesátka na Evropě 2 a jeho úkolem bylo šedesát vteřin mluvit na téma paparazzi. Úkolu se nakonec zhostil lépe než Agáta, které v oblíbeném "mluvícím" souboji sebral jeden bod.

"Nedávno jsem vylezl před barák a viděl jsem auto s černými skly, a tam seděl jeden z nich. Pomalu se k tomu autu blížím a ťukám na něj a on mi nechce otevřít. Seděl tam tak zbaběle a já jsem se ho zeptal, jestli nemá hlad a není mu zima, že jsme zrovna upekli koláč, tak jestli k nám nechce přijít," líčil Prachař své zkušenosti s bulvárním fotografem.

Paparazzi se však s Prachařem nechtěl vůbec bavit. "Dokonce jsem se ho zeptal, jak se jmenuje, a on mi řekl, že mi to neřekne. Tak jsem se ho zeptal, kolik za tu fotku má, a to mi také neřekl, tak mu povídám, zda nechce ven na kafe, to ale taky nechtěl. A když jsem se ho zeptal, jestli mu můžu rozbít držku, tak mi jen odpověděl, že nemůžu," kroutil hlavou Prachař, který už nevěděl, kudy kam.

"Takže já nic nemůžu?" zkusil to ještě jednou a dostalo se mu rázné a jasné odpovědi: "Ne, nemůžeš!" Celebrity to holt s bulvárními fotografy nemají vůbec jednoduché.

Chudák fotograf nechtěl zajít na kafe, ale raději vyfotit polonahou Agátu, která s oblibou ukazuje neposedná ňadra i rajcovní kalhotky, anebo čekal, až Jakub Prachař ukáže své mužství, tak jak to už jednou udělal v muzikálu Pornohvězdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám