Hlavní obsah
Článek

Tak tohle natáčení bylo od začátku velmi vtipné. Když jsme se na párty SuperStar v Bratislavě zeptali Budulínka soutěže Adama Kukačky, jestli mu nevadí narážky Ewy Farne (30) na jeho postavu, když je sama trochu oplácaná, reagoval hodně nečekaně.

"Já si z toho nic nedělám. Je to spíš legrace. A že je Ewa oplácaná? Ne, má pěknou postavu. Jako já," vypadlo z něj. Ale neměl to být konec věty, Adam se jen trochu zakoktal, protože ho znejistila kamera Super.cz. Ale výrok už byl na světě, i když později mladý zpěvák dodal, že se mu Ewina postava líbí a nic by na ní neměnil.

Spokojený je i s partou, se kterou se v soutěži i vile sešel. "Jsou to kolegové a muzikanti, se kterými si vzájemně radíme," ujistil nás s tím, že konflikty s nikým nemá. A opět se objevila spojitost s Ewou Farnou. Adam si stejně jako ona nejvíc oblíbil Štefana Pčelára. "Je nejstarší, rozumný, když něco potřebuju probrat, jdu za ním," svěřil.

Nedalo nám, abychom se šestnáctiletého studenta brněnského gymnázia nezeptali, jak to má se školou. Přiznal, že ji teď zanedbává. "V prváku jsem měl jedničky a dvojky, v pololetí už byly nějaké trojky a jaké budu mít vysvědčení na konci roku, to se uvidí. Ale snad tam žádná pětka nebude," doufá Adam s tím, že se učivo bude snažit dohnat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám