Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší českou premiéru třiadvacáté bondovky Skyfall moderoval Leoš Mareš (47). Když se před projekcí začalo spekulovat, kdo z Čechů by mohl přijmout roli Jamese Bonda poté, co ten současný odejde do důchodu, nejlépe placený moderátor nemyslel na sebe, ale nejlépe by se mu na roli uhlazeného agenta s povolením zabíjet hodil hvězdný olympionik z Londýna David Svoboda.

„Daniel Craig hraje Bonda potřetí. Pravděpodobně si ho zahraje ještě příště, ale co pak, až zestárne?“ položil Mareš řečnickou otázku a pokračoval ve svém zamyšlení: „Máme tip na představitele Jamese Bonda a chceme oslovit britskou produkci, aby začala uvažovat o jednom jméně. Slavný už je, umí střílet, jezdit na koni, běhá jak o život, šermuje… prostě dokonalý hrdina. A je navíc opravdu hezkej. A k tomu všemu vítěz olympijských her! David Svoboda,“ uvedl moderátor těmito slovy na pódium českého moderního pětibojaře.

Svobodovi to sice se smokingu a se zbraní v ruce velmi slušelo, prý ale raději zůstane u své vlastní profese.

Reklama

Další články

Načítám