Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už z jejích prvních úspěšných filmů V měsíčním svitu, Maniak a Velmi nebezpečné známosti z 90. let si Reese Witherspoon pamatujeme jako platinovou blondýnku. Snad s žádnou hollywoodskou herečkou nejsou blond vlasy spojené tak jako právě s Reese. Pomohla tomu jistě také dvoudílná komedie Pravá blondýnka. Witherspoon si nyní díky filmové roli po dlouhé době vyzkoušela, jaké to je mít vlasy tmavé. A vůbec by jí neuškodilo, kdyby u nich už zůstala.

Sedmatřicetiletá herečka, která zazářila už v patnácti letech ve zmiňovaném snímku V měsíčním svitu, právě natáčí v Atlantě thriller The Good Lie. Zatím není známo, koho Reese ve filmu ztvárňuje, ale jasné je, že jako brunetce jí to náramně sluší.

Herečka si v posledních letech dala od natáčení pohov a věnovala se převážně péči o své tři děti. Dceru Avu Elizabeth a syna Deacona počala se svým exmanželem a hereckým kolegou z Velmi nebezpečných známostí Ryanem Phillipem. S hledačem talentů Jimem Tothem, jejím druhým mužem, má ještě syna Tennesseeho, jenž se narodil loni v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám