Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve válce mezi domnělou milenkou Josefa Kokty Ornellou Štikovou (31) a Gabrielou Partyšovou (45) asi není žádných hranic. Po předběžném opatření, na základě kterého soud zakázal jednomu českému vydavatelství psát o moderátorčině soukromí a Ornelle tak vlastně víceméně zavřel ústa, nyní přichází na řadu další ztrpčování života povedené rodince Štikových z Hostivic. Právnička Gábiny chce podat trestní oznámení na její matku kvůli kuplířství!

Klára Samková, právní zástupkyně Partyšové a Kokty, na sociální síti našla příspěvek, ve kterém se píše, že chování Ornelly její matka schvaluje. „Dodám, že matka s tím souhlasí a skoro ji pase. Očividně jí to nevadí,“ napsal jí Jan K. v diskusi pod informací o předběžném opatření. A Samková v reakci na to naznačila svůj další postup. „Vážně jsem uvažovala – a ještě uvažuji – o trestním podání pro kuplířství,“ uvedla advokátka. Ta vzala celou kauzu, která má donutit média, ale i Štikovy, aby nešpinili mediálně propíraný pár, za svou. Při její kandidatuře na prezidentku by jí ostatně momentální popularita mohla přinést pár kladných bodů.

Někteří lidé ale skutečně matce Ornelly vyčítají, že chce dcerunku dostat do náruče někoho staršího a zámožného. Zkrátka ji výhodně „udat“. Že by ji ale doslova nutila kvůli finančnímu prospěchu s významnými muži sdílet lože? Pokud by Samková skutečně trestní oznámení podala a policisté, státní zástupce a posléze i soudy jí daly za pravdu, Štikové starší by hrozilo až osm roků za mřížemi.

„Kdo jiného přiměje, zjedná, najme, zláká nebo svede k provozování prostituce, nebo kdo kořistí z prostituce provozované jiným, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až na čtyři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty. Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin v úmyslu získat pro sebe nebo pro jiného značný prospěch, nebo jako člen organizované skupiny,“ uvádí totiž zákon. Čeho se ještě v této aféře dočkáme?

Reklama

Další články

Načítám