Hlavní obsah
Článek

Herečka a novopečená maminka Megan Fox (37) si našla chvilku, aby si odběhla nafotit reklamu pro amerického distributora elektroniky a dárkového zboží Sharper Image. Hvězda filmu Transformers sice porodila hereckému kolegovi a manželovi Brianu Austinu Greenovi (39) syna Noaha Shannona teprve před měsícem, ale svou postavu může už teď s klidem odhalovat jako dřív.

Jedné z nejpůvabnějších hollywoodských hereček se během těhotenství zvětšovalo pouze bříško, a tak ji po porodu moc práce se shazováním kil nečekalo. Dnes by nikdo nepoznal, že Megan teprve 27. září přivedla na svět dítě. V kalhotkách a korzetu, ale i v černém body s krajkovými punčochami vypadala božsky.

Představitel Davida Silvera ze seriálu Beverly Hills 902 10 tak může být na svou ženu náležitě pyšný. Cesta k jejich poklidnému rodinnému životu se však neobešla ani bez krizových momentů. Ačkoli spolu randí již od roku 2004, kdy bylo Megan sladkých osmnáct, po pěti letech se nakrátko rozešli, aby se k sobě po pár měsících opět vrátili a svou lásku stvrdili snubními prstýnky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám