Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ohledně zpěvačky se v poslední době nemluví o ničem jiném než o tom, že by si měla po patnácti letech konečně vzít svého partnera, muzikanta Tomáše Varteckého. Stačila k tomu jediná věta, kterou prohodila v televizní reportáži. Super.cz se zpěvačky zeptal, jak to doopravdy je.

"Ne, že bych proti svatbám jako takovým něco měla. Ale o tom, že se budu vdávat, se psalo tolikrát, že mám pocit, jako bych byla vdaná už dvacetkrát," řekla nám zpěvačka a se smíchem dodala, že ani jeden z článků nepřiměl jejího partnera, aby jí nasadil zásnubní prsen a požádal ji o ruku.

"A my to vlastně ani neřešíme. Máme oba tolik práce, že nám na takové věci ani nezbývá čas," míní zpěvačka. Copak plánování svatby, to by ještě mohla vyřešit nějaká agentura. Ale pak to běhání po úřadech a měnění dokladů! "No vidíte, tak to je asi jeden z důvodů, proč se nevdávat. My si nejsme s Tomášem schopní ani dojít na poštu pro doporučený dopis," dodala.

"Momentálně mám naprosto jiné starosti. Připravuju speciální koncertní šňůru, která by se měla uskutečnit na jaře. A také se účastním projektu pro Pinktober, jehož výtěžek bude určen na boj proti rakovině prsu," vysvětluje.

"Proběhly koncerty v Hard Rock Café a tam budou také vydraženy masky, které malují různí umělci jako Jan Kanyza, Bára Basiková, Tomáš Klus, Aneta Langerová, Vladivojna La Chia nebo Michal Hrůza a kapela Sunshine. Loni malovala třeba Lucka Bílá nebo Karel Gott. Jeho maska se vydražila skoro za sto tisíc korun. Chtěla bych všem moc poděkovat, že se toho zúčastní, protože výtěžek Pinktoberu právě v Česku půjde na moji osobní kampaň proti rakovině prsu," vzkázala zpěvačka kolegům, kteří ji podporují v její snaze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám