Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená britská herečka a moderátorka Lisa Riley (36) rozhodně netrpí studem a ani ji příliš netrápí komplexy z buclaté postavy. Jinak by se totiž nenechala vyfotit do magazínu Heat stylizovaná do bohyně ženskosti Beyoncé (42).

Riley, jež se proslavila rolí Mandy Dingle v soap opeře Emmerdale Farm, se navlékla do podobného černého body, které na sobě měla Beyoncé v klipu Single Ladies, k němu obula latexové boty nad kotníky s vysokými podpatky a zapózovala fotografovi.

Lisiny ambice rozhodně nemají s modelingem nic společného, ale i přesto si herečka focení užívala. S trochou nadsázky pro magazín uvedla: „Jo! Stala jsem se na den Beyoncé... Dobře, těhotnou Beyoncé nebo Beyoncé, která snědla všechny koláče.“

Fotky přitom vznikly až poté, co Lisa shodila čtyři konfekční velikosti. Stalo se tak údajně během pouhého měsíce, co vytrvale trénuje na svá vystoupení v taneční soutěži Strictly Come Dancing s partnerem Robinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám