Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Koňaříková Salamé je jen tři měsíce po porodu syna Sida a už je zase na své váze před otěhotněním. Nosí původní oblečení a v úzkých džínách vypadá neskutečně. Jak to krásná Lucie dělá? "Nepřibrala jsem moc. Sama si taky připadám docela dobře. Nic pro to ale nedělám extra. Nedržím žádné diety. Kojím a jsem normálně na mateřské," řekla Super.cz Lucie.

Moderátorka nyní především běhá kolem malého Sida, který je prý neuvěřitelně hodné miminko. "Mám to štěstí, že mám opravdu zlaté dítě. V podstatě v noci na kojení vstávám jednou, podruhé se budí až kolem sedmé ráno," prozradila na otevření nové estetické kliniky Lucie. Moderátorka má s manželem Fadym ještě pětiletou dceru Lili.

Lucie pomalu začíná také cvičit. Kvůli kojení to ale nepřehání. "Chodím plavat. Plavala jsem celé těhotenství, dělá mi to dobře. Snažím se chodit jednou týdně a pomalu se vracím k józe. Ale pomalu, miminko je ještě hrozně malinkatý," vysvětluje.

A kolik Lucie bere mateřskou? Mohly by s ní svobodné matky vyžít? "Určitě se mateřskou vydělat nedá. Kdyby žily v Praze, skončily by někde pod mostem. Já mám kolem jedenácti tisíc korun měsíčně," uzavřela Lucie.

Reklama

Další články

Načítám