Hlavní obsah
Článek

Slavný, světově uznávaný a cenou Anděl ověnčený producent Boris Carloff usilovně pracuje na tanečním megahitu, který vytvořil na přání své zahraniční umělecké agentury.

O anglický text se postaral Rob Richings, který je známý jako Bob Mustard, jeden z prvních britských hiphoperů z legendárních Not Photogenic. Překvapením pro mnohé bude informace, že sametový alt songu propůjčí mladá česká zpěvačka Markéta Konvičková (29), pro kterou je to obrovská příležitost dát o sobě vědět ve světě, a nastartovat tak mezinárodní kariéru.

„Byla jsem v šoku, když mě Boris Carloff oslovil ke spolupráci, a byla ve mně malá dušička, zda to vůbec zvládnu. Ale vzhledem k tomu, že jsem s Borisem pracovala už na svém předcházejícím albu, věděla jsem, že výsledek bude skvělý. Jsem zvědavá, jak na tento progresivní taneční song budou reagovat posluchači a hlavně mí fanoušci,“ říká Markéta.

Zpěvačka je nadšená z toho, že po dohodě se zahraničním managementem bude moci dát píseň i na své připravované cédéčko Tablo, které vyjde přesně v den její maturity - 2. června.

Podle zákulisních informací bude toto album v mezinárodní produkci bezesporu velkým hudebním překvapením a událostí léta, o čemž už něco málo naznačil i pilotní singl Z ráje jsem utekla s textem Jaromíra Nohavici (70).

Reklama

Další články

Načítám