Hlavní obsah
Článek

Pražská smetánka se jednou nesešla na luxusní párty, jak tomu bývá zvykem, ale na charitativní dražbě. Boháči jednou ukázali, že mohou a dovedou hluboko sáhnout do peněženky. Tentokráte to navíc pomohlo dětským domovům. Bylo milé sledovat, jak se podnikatelka Tamara Bendlová pere v dražbě s magnátem Luďkem Sekyrou, jenž byl před časem označován za jejího milence.

Dražbě velel bývalý populární hlasatel Alexander Hemala (71). Ten dokázal vyhnat ceny dvou desítek obrazů tak vysoko, že si občanské sdružení Klub přátel dětí dětských domovů připsalo na účet 550 tisíc korun. Jen Tamara Bendlová přispěla svým nákupem šestašedesát tisíc korun. Je vidět, že manželce poslance Petra Bendla i po hýčkání současného milence, krasavce Romana Hajabáče, ještě zbývají finance na další charitu. Vztah s Hajabáčem před pár týdny sama potvrdila.

Na charitě zahrál houslista Václav Hudeček, jehož doprovázela manželka Eva. Ta se od doby, kdy oslňovala jako krásná lékařka v seriálu Sanitka, téměř nezměnila. "Dělám manželovi řidičku. Když mám čas, píšu další knížku," řekla Super.cz. Objevila se zde i Zora Jandová, která zapěla pár písniček. Překvapivě nevypadala zrovna výstavně a upraveně. "Jdu rovnou z tělocvičny. Za to, jak vypadám, se omlouvám," vysvětlovala herečka, která se věnuje trénování tai chi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám