Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevlastní dcera legendárního herce Radka Brzobohatého (†79) Rola Brzobohatá promluvila o tom, jak se rodina vyrovnává s jeho nečekanou ztrátou.

"Byl to strašný fofr, že si to člověk ani neuvědomil, až teď po měsíci a půl mi to začíná docházet, že i kdybychom se rozkrájeli, tak už tátu, a máma svou lásku, neuvidíme," rozpovídala se Rola Brzobohatá pro VIP zprávy.

Rola a její bratr Ondřej Brzobohatý (41) se napůl přestěhovali k mámě do Říčan, aby nebyla sama. Doma je prý zatím všechno tak, jakoby Radek Brzobohatý stále žil.

"Vzpomínáme na něj pořád, každý nějak po svém, dokonce si ho napodobňujeme, necháváme vše jako kdyby tam byl a ještě máme takový stoleček, kde je tátova fotka, tam máma zapálí každé ráno svíčku, a urna, protože jsme ho nikam neuložili. Máma si s ním i povídá, my občas také, jeho pracovna je tak jak byla i šatník, v podstatě jako kdyby tam byl," svěřila se Brzobohatá.

Rola se odmítla vyjádřit k Jiřině Jiráskové, kterou její matka Hana Gregorová (71) nedávno osočila z toho, že může za smrt Brzobohatého. "Já bych se k tomu tématu nechtěla vyjadřovat, myslím si, že každý ví své, tak ať to tak zůstane," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám