Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) je sice už nějaký ten pátek přítelem známé modelky Agáty Hanychové (38), ale o samotných modelkách toho zjevně moc neví a měl by od své lásky dostat pořádnou lekci.

Coby kapitán hvězdného týmu ve složení Leona Machálková, Jiří Krampol a Kristýna Nováková-Fuitová dostal ve vědomostní soutěži Máme rádi Česko za úkol popisovat určené velikány české historie a současnosti tak, aby jeho tým poznal, o koho jde.

Zatímco herce Oldřicha Nového či hokejistu Jaromíra Jágra dokázal popsat bez problémů a jeho tým je poznal bez zaváhání, u topmodelky Daniely Peštové (53) se Prachař totálně zasekl a nevěděl, jak dál. Vůbec totiž netušil, kdo vlastně Daniela Peštová je!

„No tak to je hotovo, to je konec, já nevím, kdo to je,“ hrozil se při pohledu na kartičku se jménem slavné modelky Prachař.

A nebylo to jeho jediné zaváhání. Nevzpomněl si ani na to, že Prokop Diviš je vynálezcem prvního bleskosvodu. V našem videu se můžete pobavit nad tím, jak nakonec vynálezcovo jméno dokázal popsat, byť nevěděl, o koho šlo, a jak krkolomně svým kolegům v týmu charakterizoval režiséra Martina Friče.

Reklama

Další články

Načítám