Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Nikol Moravcová (36) se poprvé v kariéře svlékla. Kráska, která se do podvědomí veřejnosti dostala seriálem TV Nova Dokonalý svět a také jako nevěsta z reklamy, kde si bere kvůli penězům staříka, nafotila dráždivé sexy snímky.

"Původně jsme měli fotit v šatech Pepy Klíra, ale nakonec mě fotograf Michal Skramuský přemluvil a oblékl mě jen do šperků," řekla Super.cz Nikol. Na fotkách z ní doslova sálá sexappeal.

Se studem problém neměla. "Michal je skvělej fotograf a má neuvěřitelný cit. Věřila jsem mu. Fotky jsou sexy, ale vnady zůstávají dál jen pro mého přítele," usmívá se krásná Nikol, která žije s podnikatelem Markem Šíšou.

"Prsa nikdy neukážu. Nabídky erotických pánských časopisů mě nechávají chladnou," říká rázně Nikol, která má ukázkovou postavu. Zadarmo to ale není. "Sportem žiju a hrozně mě to baví. Chodím v podstatě každý den do karlínského fitka Holmes Place, kde střídám skupinová cvičení," dodala Nikol, kterou čeká již 15. června premiéra filmu F. A. Brabce V Peřinách. V něm hraje po boku Karla Rodena hlavní ženskou roli.

Nikol je v současné době tváří Fashion TV. Před rokem moderovala zákulisí Talentmanie a hrála v nováckém seriálu Dokonalý svět. Velmi úspěšná je také jako modelka. "Přehlídek se účastním už  jen vyjímečně. Baví mě hodně herectví a proto se specializuji na reklamy," dodala Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám