Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Raven El Messaoudi je patnáctiletý teenager z jihoafrického Johannesburgu, který již několik let cítí, že se narodil ve špatném těle. Sám sebe vnímá jako dívku, a tak si nechal narůst dlouhé vlasy a pravidelně se líčí. Do ženského půvabu mu ale schází ještě hodně. Nejen, že si musí počkat na operativní změnu pohlaví ještě šest let, ale do té doby na sobě musí také pořádně zapracovat...

Mladík je totiž silně obézní a operace by pro něj mohla představovat značná zdravotní rizika. Lékaři proto přišli s jasnou podmínkou - zákrok bude možné provést pouze v případě, že Raven zhubne více než polovinu své současné váhy, která činí 165 kilogramů. Raven ultimátum přijal a nyní je dokonce jeho osobním cílem shodit rovný metrák.

Ve změně pohlaví svého syna podporuje i matka Diane, která má sice také kila navíc, ale pořád nedosahuje ani zdaleka váhy Ravena. Diane počítá s tím, že až nastane čas, svému synovi uhradí operaci prsou. Dokonce mu radí, jak se má líčit a oblékat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám