Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jedna slavná Češka minulý týden v New Yorku při oslavách 111. výročí od otevření luxusního obchodního domu Bergdorf Goodman příliš neoslnila, druhá byla za hvězdu. Tou, která to tentokrát nevychytala, byla Karolína Kurková (40) v pánském stylu. Naopak podtrženou jedničku by si zasloužila Petra Němcová (44), která v rafinovaných šatech na rozdíl od Karolíny působila maximálně žensky a svůdně.

Kurková sice vsadila na stále aktuální styl inspirovaný pánskými obleky a zvolila kostým od slavného italského módního guru Roberta Cavalliho, ale výsledný efekt byl velmi rozpačitý. Kurková byla až příliš 'mužná' a veškerý její ženský šarm se vytratil jako pára nad hrncem.

Rodačka z Karviné Němcová si na událost nakulmovala své dlouhé kadeře, jemně se nalíčila a oblékla slušivé dlouhé šaty se saténovou sukní a černým průsvitným vrškem, který odhaloval dost z jejího obdivuhodně pevného poprsí.

Tato 178 centimetrů vysoká kráska tak dokázala, že obavy o její zdraví a spekulace v médiích o možné anorexii mohou být zažehnány. Dohady vyvstaly před šesti týdny, kdy se Němcová objevila na newyorském Fashion Weeku a zdála se být pohublá a bílá jako stěna.

Reklama

Další články

Načítám