Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria (28) na sebe opět upozorňuje. Exotická kráska o víkendu natáčela klip k písni Dance Tonight. Jako lokaci si vybrala samotný historický střed Prahy. Videoklip je pojatý jako manifestační pochod hrdých krásek ze střední a východní Evropy za práva žen. Zpěvačka z toho důvodu spojila síly s nadací Lastrada, která se touto problematikou zabývá.

Victoria se oblékla do velmi odvážného kostýmu, který odhaloval její fantasticky tvarovaná stehna, a v zádech měla třicet podobně odvážně oděných tanečnic. Tento obraz pochopitelně vzbudil vlnu zájmu ze strany všudypřítomných turistů. „Když jsme kráčely po Pařížské ulici, tak nás nějaká skupinka Italů začala pronásledovat. Pozornost jsme vzbudily i u ženských,“ směje se zpěvačka.

Kvůli nevlídnému nedělnímu počasí jí ale do smíchu celou dobu nebylo. „Byla mi strašná zima. Holky byly ale neskutečně statečné,“ říká.

Píseň Dance Tonight se objeví na zpěvaččině albu Eastern European Girls, které vyjde na konci tohoto roku. Tímto počinem chce zpěvačka žijící čtrnáct let v Čechách upozornit na problém obchodu s bílým masem.

Tento problém se krásky osobně dotýká. „Můj přítel je cizinec pracující mimo Českou republiku. Častokrát se mi stalo, že když ve společnosti prozradím svůj původ z Evropy, rázem mě považují za placenou společnici,“ svěřuje se zpěvačka a jedním dechem dodává: „Je špatné, že holky ze středu a východu Evropy mají takovou nálepku. Chtěla jsem v klipu ukázat, že krásné ženy nemusí být levné.“

Reklama

Další články

Načítám