Hlavní obsah
Článek

Nedávný krok Gabriely Partyšové (45), jež podala na Ornellu Štikovou (31) žalobu kvůli poškození jména (Super.cz informoval jako první), má první důsledek. Soud totiž předběžným opatřením zavřel upovídané mladé slavomance ústa, když vydavateli dvou bulvárních novin prakticky zakázal, aby jí dával prostor ve svých titulech.

Patrně šlo o reakci na deníček, jenž měl vycházet v jednom z nich třikrát týdně a ve kterém by nepochybně milenka Josefa Kokty dál jak drbala svoji sokyni, tak i prozrazovala další detaily svého intimního poměru s mužem Partyšové. Teď v článcích bude moci maximálně mluvit o tygrovaných dupačkách pro očekávaného potomka.

„Odpůrce je povinen zdržet se v periodickém tisku, jehož je vydavatelem, a na on-line serverech, které provozuje, zveřejňování informací o partnerském, rodinném a intimním životě navrhovatelů včetně informací o mileneckém poměru mezi navrhovatelem Josefem Koktou a paní Ornellou Štikovou s výjimkou holé informace o samotné existenci tohoto mileneckého vztahu,“ opsala Klára Samková, právnička Partyšové a Kokty, rozhodnutí soudu na svém Facebooku. A přidala odůvodnění tohoto kroku.

„Vzhledem k tomu, že do osobnostních práv navrhovatelů zasahuje odpůrce nepřetržitě již několik měsíců a není jediný důvod se domnívat, že by s tím mohl přestat (poněvadž soukromý život navrhovatelů zjevně pojal jako telenovelu o nekonečném počtu dílů a poněvadž mu tento přístup zajišťuje obsahovou náplň několika mediálních produktů a jejich dobrý odbyt), je zcela namístě postupem dle ust. § 75c odst. 1 písm. a) o. s. ř. zatímně upravit poměry účastníků a nařídit předběžné opatření,“ uvedl prý soud.

Takže odteď se v médiích tohoto vydavatele čtenáři již nedočtou další informace podobné těm, jak měla mít Ornella rande s Koktou na poli či jak chuděra Štiková chce Pepíčka stále za muže. Zprávu o soudním rozhodnutí ani Partyšová ani její advokátka dále nekomentovaly, takže se neví, zda podobný krok nezvažují i proti dalším titulům.

Reklama

Další články

Načítám