Hlavní obsah
Článek

Gabriela Gunčíková (30) se vrací na scénu. A to ve velkém stylu. Mladinká zpěvačka změnila management i styl a doslova září. Ve stříbrných obepnutých šatech, v nichž se naposledy objevila ve společnosti, jí to neskutečně slušelo.

"Myslíte? Měla jsem asi dvacet minut čas, abych si pořídila něco nového. Do kabinky jsem si vzala čtvery šaty a tyhle vyhrály. A o moc víc než tisícovku jsem za ně nedala," prozradila Super.cz Gábina. Obchod ale neupřesnila, aby ve stejném modelu nepotkávala na párty další krásky, které si také mohou obepnuté šatičky díky nádherné postavě dovolit.

"Já to mám tak, že když si udělám čas a mám hodně peněz, nikdy mi nic nesluší a nedokážu si vybrat. Ale ve stresu, když vím, že si prostě něco koupit musím, tak to vždy dobře dopadne," smála se zpěvačka.

Gábina bude nyní k vidění jako host na velkolepém turné Karla Gotta (†80). Na jeho poslední desce Dotek lásky s ním dokonce nazpívala duet. "Po SuperStar jsem se právě s Karlem Gottem na koncertech potkávala nejčastěji a vždycky jsme si měli co říct. Už od začátku soutěže mi prý fandil, ale byla jsem opravdu překvapená, jak vážně to vzal a chce mi pomoct v kariéře. Nikoho lepšího bych si nedokázala představit," uzavřela Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám