Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Křest nové desky Karla Gotta (†80) Dotek lásky rozhodně nepodcenila muzikálová zpěvačka Dasha, která byla jednou z kmoter a také hostuje na Mistrově turné. Kdo ji zahlédl jen koutkem oka, dostal chuť dostát názvu cédéčka a aspoň malinko si na ni sáhnout.

Dasha je sice nejhubenější českou zpěvačkou, ale sexappeal nepostrádá. A umí jej podtrhnout, když si místo obvyklých džínů a trička, koupených v dětském oddělení, vezme šaty, které dokáží zdůraznit její přednosti.

A v Dashině případě to jsou každopádně dokonalé nohy. Víc než v ultrakrátkých šatech, které si oblékla, by je snad mohla ukázat už jen v pouhých kalhotkách. Mnozí dokonce zapochybovali, zda si zpěvačka nezapomněla doma sukni a nevyrazila pouze v topu.

"Ne, to jsou opravdu šaty," smála se Dasha. "Běžně tak nechodím, ale rovnou ze křtu jedu na koncert, takže jsem zvolila model, který je použitelný i na pódiu," dodala.

Zahanbit se nedala ani Ivana Gottová (48). Neskutečně jí to na křtu slušelo a příjemně překvapila i novou barvou vlasů od své kadeřnice Petry Měchurové. Má teď chladnou blond, která jejímu typu sedí mnohem více než teplé odstíny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám