Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Luxusní podprsenky nesmí chybět v šatníku žádné ženy. U některých velikostí to je ovšem problém – zajímavé kousky v obchodech nejsou. Proto jsme pro vás vybrali exkluzivní podprsenky, do kterých schováte malá i velká prsa. A navíc je na ně tento týden sleva.

Luxusní podprsenky pro malá i velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve světě podprsenek konečně nastává rovnoprávnost! I ženy s velkými či malými prsy si budou moci obléknout luxusní podprsenku. Módní návrháři se totiž konečně zaměřili i na ně a my vám teď představujeme zajímavé kousky z podzimních kolekcí. A pozor – na Astratex.cz je na tyto podprsenky celý této týden až do neděle sleva 20 %. A to už se vyplatí, koupit si něco nového, že?

Luxus pro drobotinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I malá prsa si zaslouží krásnou podprsenku. A podprsenka Silvana je přímo ideálním kouskem. Vyrábí se už ve velikosti 70A a navíc má push-up efekt! Už se za svůj dekolt nemusíte stydět. Navíc je potažena saténem a ozdobnou dekorační síťkou, díky které na vás bude moct oči nechat nejenom partner, ale i celá šatna ve fitku. Tak neváhejte a staňte se středem pozornosti.

Exkluzivita nadevše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka pro všechny dámy s plným dekoltem, které dychtí po luxusu a přepychu – právě taková je Caffa Late. Objednat si ji můžete ve velikostech až 70F či 85C a hned pozítří sklízet obdivné pohledy. Protože ty se zaručeně dostaví. Exkluzivní barvičky, francouzská krajka a ozdobná mašlička… Jednoduše uchvátí vás i vaše okolí.

Velká prsa a útlý hrudník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa neznamenají hned kila navíc. I jinak štíhlé ženy mohla příroda pěkně obdařit. Speciálně pro tyto ženy a dívky byla navržena podprsenka Latino U. Seženete ji například ve velikosti až 65G. Luxusní vzhled je zaručen sněhobílou barvou a roztomilými kytičkami a puntíky. Na první pohled se zamilujete…

Kousek pro pořádné ženské

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každá dáma může mít tělo jako patnáctiletá slečna. Co si mají počít ty, kterým příroda dala do vínku robustnější postavu? I takové ženy si přece zaslouží luxusní spodní prádlo. Řešením je krásná podprsenka Charlie BIG navržená právě pro potřeby extra velkých prsou. Opět se tedy můžete těšit na košíčku v dostatečné velikosti – 65D až 85F.

Výjimečná podprsenka pro áčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A jako poslední tady máme další z luxusních kousků, které potěší slečny s plochým hrudníkem – k mání jsou velikosti od 70A. Push-up podprsenka Laura vám pozvedne prsa i náladu. Vybírat můžete ze tří barevných provedení – všechny jsou vyvedeny v jemné krajce. Tuhle podprsenku si oblíbíte jak pro její výjimečný něžný design, tak pro celodenní pohodlí.

Další články

Načítám