Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová premiéra nové bondovky Skyfall sice proběhla v Londýně teprve v úterý, ale stejnojmennou ústřední píseň k filmu od zpěvačky Adele (35) zhlédly na internetu již desítky miliónů lidí. Song s chytlavým refrénem nyní zkusila zazpívat i teprve jedenáctiletá dcera herců Willa Smithe (44) a Jady Pinkett Smith (41). Malá Willow není v šoubyznysu žádný zelenáč a i přes svůj nízký věk vydává alba a koncertuje. Song Skyfall zazpívala tak, že by před ní i Adele mohla smeknout.

Na videu, které poslala na internet, Willow přiznává, že si pamatuje jen refrén a právě ten také zazpívá. A jak je vidět a hlavně slyšet, Willow rozhodně není protekčním dítětem bez talentu, které by těžilo hlavně ze slávy svých rodičů. Na jedenáctiletou slečnu si dokáže s hlasem krásně hrát a v jejím podání se zdá být song možná i o něco melodičtější než od Adele. Však posuďte sami...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám