Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Problémy s exekučním úřadem měla už celá řada známých osobností, do kterých bychom to nikdy neřekli. Nepříjemné trable s vymahači dluhů si zažil i muzikálový zpěvák Petr Kutheil (30).

Na bývalého finalistu Hlasu ČeskoSlovenska před krátkou dobou udeřil "exekutor" s tím, že má uhradit sedm tisíc za nezaplacený telefon. Vymahač měl k dlužné částce z roku 2001 dokonce veškeré doklady. Jelikož byl Kutheil požádán, aby zaplatil dluh v hotovosti na ruku a bez vydání dokladu, začal si celou věc ověřovat.

„Po kontrole na úřadě a i přímo u operátora jsem zjistil, že žádný dluh neexistuje," kroutí hlavou zpěvák, který se stal obětí podvodníka. „Radím všem, aby si nejdříve dobře ověřili veškeré okolnosti, než někomu zaplatí," varuje Petr.

Nedávno jsme vás informovali, že muzikálový zpěvák vzdal zkoušení představení Klíč králů. Na nedostatek práce si ale nemůže stěžovat. Má za sebou intenzivní zkoušení muzikálu Kapka medu pro Verunku, kde alternuje s Miroslavem Hrabětem. „Jsem moc rád, že jsem mohl do muzikálu prosadit své kamarády Kristýnu Leichtovou a Felixe Slováčka," tetelí se Kutheil, který je zároveň spoluautorem hudby dětského muzikálu.

Reklama

Další články

Načítám