Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Za chvíli to začne zase klouzat. Nabízí se jednoduché řešení, jak se připravit na zimní provoz. Než objednáte svůj vůz na zimní prohlídku a než se začnete ohlížet po zimních pneumatikách, zkuste to následovně. Kupte si lepší vůz v AAA AUTO a získejte jako dárek 4 zimní pneumatiky! Vybírejte z 6 000 kvalitních a prověřených vozů.

Škoda Fabia 1.2 / 40 kW, 2005, 69 872 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Koupeno nové v ČR, servisní knížka, airbag, alarm, Al kola, centrál, servo, autorádio, náhradní kolo. Poskytujeme doživotní záruku na legální původ vozu i při jeho dalším prodeji, 12 měsíců garanci na mechanický stav, kontrolu stavu najetých kilometrů, 7 dnů na výměnu vozu bez uvedení důvodu.

Škoda Octavia II 2.0 TDI / 103 kW, 2007, 84 159 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, servisní knížka, aut. klimatizace, airbag, ABS, ASR, centrál, počítač, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, střešní nosiče, autorádio, náhradní kolo.

VW Polo 1.2 / 44 kW, 2009, 26 872 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, servisní knížka, klimatizace, airbag, ABS, Al kola, centrál, mlhovky, el. zrcátka, servo, el. okna, autorádio, náhradní kolo, zamykání řadicí páky. Poskytujeme doživotní záruku na legální původ vozu a 12 měsíců garanci na mechanický stav.

Ford Mondeo 2.0 TDCi / 103 kW, 2007, 91 374 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, servisní knížka, aut. klimatizace, airbag, ABS, Al kola orig., ASR, centrál, počítač, ESP, mlhovky, vyhřívané sedačky, multifunkční volant, navigace, el. zrcátka, servo, el. okna, střešní nosiče, senzor deště, autorádio, náhradní kolo.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi / 114 kW, 2009, 82 627 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po prvním majiteli, koupeno nové v ČR, servisní knížka, 4x4, aut. klimatizace, airbag, ABS, al kola orig., ASR, centrál, počítač, ESP, mlhovky, multifunkční volant, parkovací asistent, el. zrcátka, servo, el. okna, střešní nosiče, boční nášlapy, autorádio, náhradní kolo, palubní deska dřevo, interiér dřevo, zamykání řadicí páky. Přijeďte si k nám pro jeden z 6 000 kvalitních a prověřených vozů – při koupi vozu zimní pneu jako dárek! Využijte naše financování a získejte až 40 000 Kč v hotovosti na ruku. 4 500 vozů po 1.– 2. majiteli.

Další články

Načítám