Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) se poprvé od porodu odhalila a předvedla své sexy křivky. Vlaďka v těhotenství přibrala osmnáct kilogramů a dlouho se snažila dostat tělo zpět do formy. Nyní má zpět postavu snů a nebojí se dokonalé tělo ukázat.

Pravidelně chodí do posilovny a je to znát. "Pro mě sport umřel na základní škole. Nikdy jsem necvičila. Po porodu jsem už zkrátka musela začít něco dělat. Mám skvělého tolerantního trenéra a snažím se chodit pravidelně. Občas to je složitější, přeci jenom mám dvě děti," vysvětlila Vlaďka, která své tělo ukázala v luxusním oblečení z nového butiku, který si otevřela její blízká kamarádka Kateřina Kaberlová, manželka hokejisty Františka Kaberleho.

Poslední týdny média neřeší nic jiného než její plánovanou svatbu s Tomášem Řepkou (50). Ten je po dlouhých soudních tahanicích konečně rozvedený. "Asi se vezmeme. Chceme do chomoutu, ale není to tak, že bychom to teď řešili. Uvidíme podle času, nálady, počasí," vysvětluje Vlaďka, která už má také jednu svatbu za sebou.

"Proto teď už nemám moc představy. U první svatby jsem chtěla všechno krásné, dokonalé. A čím víc se snažíš, tím se víc se chyby vytvoří. Bylo tam strašně moc lidí. Skoro celé jsem si to organizovala sama a vlastně si to pak zas tak neužila. Pořád jsem řešila, jestli se všichni baví, mají co pít, jestli jsou spokojení. Takhle už bych to nikdy nechtěla. Chtěla bych druhou svatbu malou. S nejbližšími kamarády, rodiči. Prostě pohodovou," upřesnila Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám