Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli se v tureckém Istanbulu konalo slavnostní losování před očekávaným Turnajem mistryň, na němž se objevila osmička nejlepších světových tenistek včetně naší Petry Kvitové. Všechny sportovkyně se snažily ukázat maximum ze své ženskosti a není pochyb, že jim to skutečně seklo. Dvě z nich však zvolily velice podobný model...

Pozornost na sebe strhly díky svým zářivě červeným modelům hlavně Petra Kvitová (22) a Serena Williams (31). Obě tenistky tak nezapřely podobný vkus, což pro Petru není zrovna dobrá vizitka, jelikož Serena bývá za svůj ‚cit pro módu‘ spíše terčem kritiky.

Satén je však sám o sobě velice zrádný a neodpustí na postavě ani malou nedokonalost. Petra tak dala na odiv své dlouhé štíhlé nohy, ale malinko se jí pod šaty rýsovalo bříško. Sereně zase pro změnu šaty přidaly pár centimetrů na zadečku.

A v čem se ukázaly ostatní hráčky? Běloruska Victoria Azarenka jako jediná oblékla kalhoty, které sladila s černým topem. Ruska Maria Sharapova sáhla po krátkých bílých šatech a béžovém saku. Polka Agnieszka Radwańska zvolila dlouhou bílou róbu a Němka Angelique Kerber pro změnu černou. Italka Sara Errani předvedla dekolt ve fialovém saténu a Číňanka Li Na vsadila na jednoduchost v černých úzkých šatech nad kolena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám