Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) zuří. Kuloáry českého showbyznysu se šíří informace, že její partner Petr Makovička (34) dal výpověď a ona jej musí živit. Třináctinásobná Slavice ale tvrdí, že to není pravda. Reportérům Super.cz se podařilo zjistit, jaká je skutečnost.

„Dost mě to urazilo a i Petra,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která podle svých slov nemá zapotřebí nic vysvětlovat. Nám se ale podařilo zjistit, kde je pravda. Přestože Makovička svému bývalému zaměstnavateli doopravdy výpověď dal, bez práce rozhodně nezůstal. Zpěvaččin partner se totiž vrací na místo činu. Pracuje ve vinárně na Karlově náměstí v Praze, kde měli s Bílou své první rande.

„Je to pro nás osudové místo. Měli jsme v této vinárně naší první schůzku,“ svěřila se před časem zpěvačka, pro kterou se tento podnik tak stal kolébkou její lásky. Nejenže tam po dlouhých dvou letech samoty potkala nového partnera, ještě tam nedávno pokřtila svou novou knížku s názvem Můj fantastický rok.

Právě tato vinárna se pro jejich vztah stala osudovou. A to i ve špatném slova smyslu. Bílá se totiž od počátku vztahu snaží držet Makovičku co nejdál od svého profesního života. A to se jí pro tentokrát nepovedlo. Zpěvačka se nám ale svěřila, že Petr mediální tlak skvěle zvládá. „Jediné, co mohu říct je, že ho nesmírně obdivuju. Všemu se s lehkostí směje. Je to chlap, který nemá zapotřebí se k těmto informacím vůbec vyjadřovat,“ dodala Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám