Hlavní obsah
Článek

Tipovací soutěž Alza.cz je mezi zákazníky nesmírně úspěšná. Alza.cz oznámila, že ve své tipovací soutěži rozdala stovkám výherců dárkové šeky v hodnotě téměř 3000000 Kč. Mnozí zákazníci přitom vyhrávají desetitisícové částky! Je to tak neuvěřitelná částka, že je pravděpodobné, že budou muset na konci října soutěž ukončit.

Luxusní notebook zadarmo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi vítězi je například pan Emil Mikyska z Rajhradic, který si koupil ultrabook Fujitsu Lifebook U772, správně si tipl, vyhrál a dostal dárkové šeky na více než 62000 Kč. S podobnou výhrou není sám, vyhrávají lidé, kteří si koupili výkonné počítače, celé sestavy s příslušenstvím, ale i domácí kina.

Zákazníci nad soutěží kroutí hlavou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nerozumím tomu,“ kroutí hlavou jedna z výherkyň. „Je to opravdu jenom tip, prostě jsem ho naťukala při nákupu, jenom tak. Víte, kdyby chtěli, abych koupila nějakou určitou věc nebo nákup musel být nad nějakou částku, tak to pochopím. Ale vy si můžete koupit třeba jenom náplň do tiskárny a tipovat.“

Je jen na zákazníkovi, kolik chce vyhrát!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Nečekali jsme až takový zájem,“ připouští marketingový ředitel. „Také jsme nepředpokládali, že výhry budou až tak vysoké. Pravidla ale měnit nebudeme, výherce dostane i nadále šeky v hodnotě zboží, které koupil. Je jenom na zákaznících, kolik se rozhodnou vyhrát.“ Více informací o soutěži naleznete na stránkách Alza.cz!

Další články

Načítám