Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z největších fešáků mezi sportovci, moderní pětibojař David Svoboda, je po svém loňském triumfu na olympiádě v Londýně pořádně žádaný a jedna nabídka na reklamu střídá druhou. A díky tomu, jak vypadá, patří nyní k nejžádanějším partiím. A dámy mají stále šanci, je pořád nezadaný.

"Nabídek na sponzory přišlo mnoho, jsme s manažerem ve fázi, kdy to dotahujeme, dořešujeme smlouvy. Přineslo to, co jsme očekávali, jsme spokojeni. Znásobilo se to hodně, přineslo to svoje ovoce," řekl Super.cz David Svoboda.

Po svém vítězství si užíval mediálního zájmu. Bylo ho tolik, že z něj na chvíli utekl. "Mediálního zájmu bylo hrozně moc v prvních měsících po olympiádě. Záměrně jsem to přerušil skoro tříměsíční pauzou, byl jsem v Americe na tréninkovém kempu a závodech světového poháru. Největší nápor už polevil, jsem teď schopen existovat," říká Svoboda, který je stále nezadaný.

"Partnerku nemám. Nic se u mě nezměnilo. S mojí sportovní kariérou by se to myslím skloubit dalo, nebylo by to jednoduché, ale šlo by to. Záleží na protějšku," uzavřel sexy sportovec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám