Hlavní obsah
Článek

Dokonalý zadeček a dlouhé, štíhlé nohy nepatří nikomu jinému než oblíbené zpěvačce, která s přibývajícími léty zraje jako kvalitní červené víno.

Leona Machálková (56) předvedla svůj výstavní zadeček divákům vědomostního pořadu Máme rádi Česko, když se předklonila, aby názorně ukázala, kde co leží na mapě naší země.

Sympatická zpěvačka si navíc oblékla šaty s odvážným výstřihem, takže se kapitán jejího hvězdného týmu Jakub Prachař určitě měl na co dívat, ač je z domova zvyklý na Agátu Hanychovou.

Málokdo ví, že Leona Machálková je původním povoláním učitelka s aprobací čeština a dějepis, takže určitě nezaujme jen svou dokonalou vizáží, ale i patřičnými vědomostmi.

„Nějaké znalosti si ještě pamatuju, byť jsem učila vlastně jen v rámci praxe ještě při studiu. Myslím, že v téhle soutěži je to spíš než o znalostech o schopnosti rychle reagovat. Kolikrát si člověk vzpomene na řadu věcí, ale často už je pozdě. Takže jdu naprosto otevřeně do boje a těším se, že to bude zábava. Nadhled a zábava je totiž to nejdůležitější,“ má jasno Leona, která všechny určitě překvapí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám