Hlavní obsah
Článek

V ranním vysílání pořadu This Morning na stanici ITV se v úterý představila divákům žena, která se od osmadvaceti let musí potýkat s velmi neobvyklou situací - začaly jí růst vousy. Stalo se tak prý po porodu syna a ona se dlouho s touto nepříjemností nedokázala popasovat. Dnes brunetka, jež vystoupila pouze pod křestním jménem Mariam, vnímá svou výjimečnost jako pozitivum a růstu vousů již nijak nebrání.

Poté, co se v roce 2008 její syn odstěhoval z domu, začala Mariam přemýšlet o tom, že si vousy přestane holit: „Necítila jsem se statečně. Bylo to spíš o zvědavosti a o tom, co to udělá se mnou. Budu to víc já, když to nechám růst? A jak budou reagovat lidé? Byl tam tenhle obrovský strach, že když to všem ukážu, utečou pryč a nikdo už se mnou nebude chtít ani mluvit,“ pohovořila o svých počátečních rozpacích Mariam, která založila blog, kde se se svým neobvyklým problémem svěřovala.

„Někdo mi napsal, že by mě měli zastřelit, ale to bylo jen od jedné osoby a internet je místem, kde lidé píší otřesné věci. Na druhé straně mi také psali, že inspiruji další ženy k tomu, aby byly uvolněnější,“ pokračovala.

Když se jí moderátorka Holly Willoughby zeptala, zda se cítí být sexy, Mariam odvětila: „Ano, teď jsem připravena mít i vztah. Cítím se víc sebevědomá a znám se lépe než zamlada. Jsem šťastná,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám