Hlavní obsah
Článek

Nekončící zima přiměla mnoho lidí k dřívějšímu výběru dovolené a odletu do teplých krajin. „Na co mrznout tady, když si můžeme levně zaletět k moři,“ říká klient portálu www.dovolena.cz. A odborníci na dovolenou ze STUDENT AGENCY to potvrzují. Lidé začali brát exotiku útokem. Přinášíme vám tipy, kam můžete utéct před zimou:

Kanárské ostrovy – Blue Sea Interpalace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento hotel se nachází v Puerto de la Cruz na ostrově Tenerife a má výhled na Atlantický oceán. Nabízí tenisové kurty, vnitřní a venkovní bazény a klimatizované pokoje s vlastním balkonem. Blue Sea Hotel Interpalace nabízí pokoje s podlahami pokrytými kobercem a se spoustou přirozeného světla. Každý pokoj je vybaven satelitní TV a má vlastní koupelnu, některé pokoje mají výhled na moře.

Egypt – Sharm resort

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastické umístění hotelu u "Far Garden" ve tvaru korálového útesu, který je jen kousek od soukromé hotelové pláže a pro potápěče poskytuje fascinující pohled do velkolepého podvodního světa Rudého moře. Chcete-li zajít na slavnou Na'ama Bay, vdálenou asi 6 km, pak můžete využít bezplatnou kyvadlovou dopravu, která jede dvakrát denně.

Kuba - Oasis Turqesa Varadero

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel se nachází v blízkosti moře na nádherné pláži Varadero Beach. Je obklopen kokosovou plantáží a bujnou tropickou vegetací. Tento klimatizovaný hotel na pláži má 268 pokojů. Mezi zařízení v hotelu patří restaurace, přístup k internetu a klub pro děti. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Mezi interiérové vybavení patří telefon s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, trezor a minibar. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací a mají balkon nebo terasu.

Další články

Načítám